Over ons

APENSO BV is in 2001 opgericht door Kees Gillis, die al sinds half jaren 90 actief is op het gebied van consultancy en interim management.

Kees Gillis is jurist en bedrijfskundige. Heeft een ruime ervaring in diverse managementfuncties en branches, waaronder VNO/NCW, ABAB Accountants, Fortis en Randstad. Het accent lag daarbij op strategie, marketing en verandermanagement. Als interim-manager en adviseur ruime ervaring in transitietrajecten, strategie- en organisatieverandering en het marktgerichter maken van organisaties, inclusief organisatie-inrichting en operationeel management.

Met steeds een focus op daadwerkelijk uitvoeren en realiseren. Specialist in organisatiegedrag en management en organisatie. Denk aan thema’s als weerstand ombuigen, hoe werkt motivatie, conflicten, teamrollen, belangen, organisatiestructuur en leiderschap.

Snel doorgronden van de situatie

Heeft vele organisaties strategisch en tactisch bijgestaan waaronder meerdere in de zakelijke dienstverlening, non-profit, zorg en industrie. Zeer goed in het snel doorgronden van organisaties en in het aanvoelen en zien van ontwikkelingen en trends. Kees Gillis is ook freelance docent bij NCOI. Geeft vakken als Organisatiegedrag, Marketing, strategie en financiën voor profit en non profit, Nima marketingcommunicatie en Management en organisatie. Sinds 2008 is hij ook gecertificeerd BREEAM expert. Registratie in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO). Toezichthouder.